Opening Hours : Luni - Vineri, 8:30 - 17:00.

EMAIL

office@personalgenetics.ro

Call Now

021 311 0776 - 021 9179

Incepand din martie 2017 Dna. Dr. Daniela Vasile, Medic primar oncologie medicala se alatura echipei noastre. - Personal Genetics

Ne face deosebita placere sa v-o prezentam pe Dna. Dr. Daniela Vasile, Medic primar oncologie medicala si chimioterapie, care s-a alaturat echipei noastre de medici, oferind consultatii incepand din martie 2017.

Dna Dr. Vasile a obtinut competenta in terapia durerii inca din 2006 si este sef compartiment Oncologie si Paliatie in cadrul Institutului Pneumoftiziologie “Marius Nasta”, din 2013.

Este membra in societati medicale precum:

Societatea Europeana de Oncologie

Societatea Nationala Oncologie Medicala Romana

Societatea Romana de Paliatologie si Tanatologie

Dna. Dr. Vasile este un specialist foarte cautat si indragit de pacienti. Si asta pentru grija si profesionalismul aratat fiecarui pacient in parte, inclusiv dupa ce aceasta a parasit cabinetul. Dar inainte de toate, este un medic pasionat de ceea ce face. Intotdeauna a incercat sa se autodepaseasca, sa invete si sa se perfectioneze constant, pentru a oferi pacientilor sai cea mai buna ingrijire medicala.

Cancerul de plămâni nu este numai cel mai frecvent tip de cancer din țara noastră, dar este și cel cu cea mai mare rată de mortalitate.

D-na Dr. Daniela Vasile, declară: „Incidența peste tot în lume este în creștere. Sunt 1.800.000 decese pe an la nivel mondial din această cauză. În România este în creștere incidența mai ales la femei.”

Potrivit Dnei Dr. Vasile, vârsta medie la care apare cancerul pulmonar a coborât la 45-50 de ani.

Pentru programare sunati la 021 311 0776.