Opening Hours : Luni - Vineri, 8:30 - 17:00.

EMAIL

office@personalgenetics.ro

Call Now

021 311 0776 - 021 9179

PrenaTest – cea mai noua metoda non-invaziva pentru detectia celor mai frecvente anomalii cromozomiale la doar 3.150 lei - Personal Genetics

Ce este PrenaTest® ?

Medicina a cautat mult timp o metoda, care sa faca posibila fara periclitarea fatului si a mamei, detectarea cu mare precizie si in siguranta a anomaliilor genetice fetale in stadiul timpuriu al sarcinii.

PrenaTest® este o metoda de testare non-invaziva noua, acreditata in Europa – unica de acest fel, care prin analizarea secventelor de ADN fetal liber din sangele matern, poate identifica 99% din anomaliile cromozomiale numerice: sindromul Down (tisomia 21), sindromul Edwards (tisomia 18) si sindromul Patau (tisomia 13).

– PrenaTest® se efectueaza intre saptamanile 9-20 ale sarcinii,

– PrenaTest® poate fi utilizat si in cazul sarcinilor gemelare,

– PrenaTest® poate determina din saptamana a 12 a sarcinii sexul fatului,

– Rezultatele PrenaTest® se obtin in maxim 2 saptamani.

Pentru cine este recomandat PrenaTest®?

Gravidele cu risc crescut

PrenaTest® este recomandat in primul rand gravidelor care prezinta un risc crescut de aparitie a trisomiei fetale. In acest grup sunt incluse mamele cu varsta de peste 35 de ani, cupluri afectate genetic care au mai prezentat anterior sarcina cu trisomie fetala, precum si acelor femei gravide la care metodele conventionale de screening (ecografie si/sau analiza a markerelor biochimice in sangele matern) au evidentiat un risc crescut de trisomie fetala.

Gravidele cu risc scazut

Deoarece PrenaTest® nu implica nici un risc pentru mama sau fat, acesta poate fi efectuat in siguranta si la gravidele cu risc scazut de a purta o sarcina cu aneuploidii (trisomii fetale).

Orice femeie care doreste o evaluare suplimentara care sa confirme rezultatele screeningului conventional, printr-un test genetic modern, de inalta precizie poate efectua PrenaTest®.

Analiza se efectueaza in laboratorul Lifecodexx, un laborator din Germania cu o vasta experienta in domeniu. Pretul analizei PrenaTest® este de 3.150 lei iar in cazul unui rezultat pozitiv gravida beneficiaza de analiza gratuita a cariotipului fetal din lichid amniotic.

Pentru informatii suplimentare si programari apelati Call Center la 021 311 0776.