Program : Luni - Vineri, 8:30 - 17:00. 30 noiembrie -1 decembrie liber

EMAIL

office@personalgenetics.ro

Call Now

0799 010 176

Viziunea și misiunea echipei centrului Personal Genetics

Filozofie

Personal Genetics este un centru de genetica medicala umana a carui filozofie este de a pune la dispozitia clientilor sai informatii despre mozaicul lor genetic intr-o maniera responsabila din punct de vedere medical si etic.
Acest mod de lucru ii va ajuta sa ia decizii in deplina cunostiinta de cauza, sa ia decizii asupra starii lor de sanatate si a stilului de viata.

Serviciile noastre se bazeaza pe:

 

Calitate

Aderam la cele mai inalte standarde de calitate in stabilirea diagnosticul de genetica umana

Etica

Ca medici si biologi suntem responsabili sa ne asiguram ca informatia genetica este folosita numai in beneficiul persoanei testate. Acest lucru il obtinem prin implementarea si utilizarea de standarde riguroase in modul de a comunica informatia genetica. Garantam dreptul pacientului de a fi informat si de a lua decizii asupra rezultatelor testelor genetice, precum si deplina confidentialitate.

Inovatie

Punem la dispozitia colectivului nostru medical , a pacientilor si personelor interesate de informatia genetica cele mai avansate metodologii si tehnologii. Suntem implicati activ in dezvoltarea si aplicarea de metode noi, validarea lor si folosirea lor in diagnosticul de rutina.

adfsafdsf

Unde vrem sa ajungem

Sa crestem calitatea vietii oferind servicii de medicina personalizata, de medicina preventiva, prognostic si teranostic.