Opening Hours : Luni - Vineri, 8:30 - 17:00.

EMAIL

office@personalgenetics.ro

Call Now

021 311 0776

Teste genetice de predispoziție cancer la Personal Genetics

teste-genetice-familie

Alege cel mai sigur pachet de screening genetic pentru detectarea precoce a cancerului.

Poți face o testare genetică la fel de ușor ca o analiză de sânge și afli cu precizie dacă ești predispus la riscul de cancer.

Îți oferim un voucher cadou cu reducere la pachetul de screening genetic. Promoția este valabilă toată luna martie.

Cum te poate ajuta testarea genetică

O testare genetică ajută la identificarea gradului de risc pe care îl ai de a dezvolta cancer pe baza bagajului tău genetic sau din cauza mediului și stilului de viață. Totodată, ajută la diagnosticarea precisă a cancerului și la stabilirea unui tratament personalizat.

Evaluarea se realizează pe baza analizării genelor, folosind cea mai modernă tehnologie de secvențiere genetică (Next Generation Sequencing), și poate ajuta la diagnosticarea unui defect genetic sau a predispoziției unui pacient de a dezvolta o boală genetică.

Personal Genetics oferă o gamă largă de teste genetice oncologice pentru cei care au cazuri de cancer în familie și pentru persoanele care vor să-și testeze ADN-ul, deși nu au cancer în istoricul personal sau de familie.

 

Avantajele testelor genetice pentru cancer

Detectează cu precizie riscul de cancer înainte de apariția bolii

Detectează cancerul în stadii incipiente și maximizează șansele de succes ale tratamentului

Oferă o calitate a vieții mult îmbunătățită, în cazul diagnosticării cancerului

Alege pachetul de screening genetic potrivit pentru detectarea precoce a cancerului

Ce presupune un pachet de screening genetic pentru cancer?

Pasul 1: Consultul genetic

Totul începe o discuție de 30 de minute despre istoricul tău medical și al familiei tale. Te așteptăm cu dosarul medical care conține toate investigațiile anterioare!

Pasul 2: Prelevarea sângelui

Testarea genetică presupune prelevarea sângelui, ca în cazul analizelor de rutină. Proba de sânge va fi cercetată pentru a identifica genele care pot cauza cancere.

Pasul 3: Consultul genetic de interpretare

La 4-6 săptămâni de la prelevarea probei de sânge, medicul genetician te va chema la un consult pentru a interpreta rezultatele.

Pachete promoționale

 

Pachet screening genetic pentru cancer ereditar sân și ovar: 3900 lei 3627 lei

Pachet screening genetic pentru cancer ereditar coolorectal / stomac / pancreas / endocrin / cerebral / renal/ de piele / de prostată: 3700 lei 3441 lei

Pachet screening genetic pentru 9 tipuri de cancer ereditar: 4600 lei 4278 lei

Completează formularul pentru a beneficia de reduceri la pachetele de screening genetic!

  Sunt de acord cu termenii și condițiile, cu politica de confidențialitate și utilizarea de cookie-uri.

  Misiunea noastră

  Potrivit celor mai recente statistici, 70% dintre cazurile de cancer din România sunt diagnosticate în stadiu avansat, iar 30,000 dintre acești pacienți pierd lupta cu boala în fiecare an.

  Pe de altă parte, pacienții care descoperă anumite tipuri de cancer în stadiul 0 sau 1 pot avea 100% șanse de vindecare.

  Acesta este motivul pentru care echipa Personal Genetics și-a asumat misiunea să prevină cancerul, nu doar să lupte cu el.

  Folosind teste genetice de maximă precizie și aparatură de ultimă oră, putem descoperi riscul de cancer la care ești supus înainte ca boala să apară și te putem ajuta să previi afecțiunea.

  De asemenea, testele noastre genetice te pot ajuta să descoperi cancerul în variantă incipientă și să identifici cel mai eficient tratament pentru combaterea lui. Nu numai că șansele de succes ale tratamentului vor fi maximizate, dar calitatea vieții tale va fi mult îmbunătățită față de terapiile convenționale.

  De ce să alegi Personal Genetics

  „Pe lângă expertiza și experiența vastă a experților Centrului de genetica medicala Personal Genetics, suntem cunoscuți pentru grija noastră pentru pacient. Medicii noștri sunt în strânsă legătură cu echipa de laborator din departamentele de citogenetica, biologie moleculară și anatomie patologică dacă este necesar. De asemenea echipa Personal Genetics colaborează cu experți din alte specialități medicale din țară și străinătate” – Dr. Monica Zeleniuc, medic genetician

  Testimoniale pacienți

  „La un moment dat, am primit un diagnostic înfricoșător: posibilitatea de a avea cancer. Am repetat testele și analizele de mai multe ori, până am ajuns la Personal Genetics, unde Dr. Iacob Simona a sesizat o posibilă greșeală de diagnostic. A rămas în contact cu mine de când am ajuns cu proba la laborator, până când a putut să confirme eroarea. După un an și jumătate de traume psihice și fizice de pe urma bolii de care mă tratam eronat, am putut să-mi reiau viața – R. C

  *Disclaimer: Părerile aparțin întru totul pacienților noștri, iar tratamentele, precum și rezultatele vor diferi în funcție de fiecare caz.