Opening Hours : Luni - Vineri, 8:30 - 17:00.

EMAIL

office@personalgenetics.ro

Call Now

021 311 0776 - 021 9179

4 februarie - Ziua Mondială de Luptă Împotriva Cancerului - Personal Genetics

În fiecare an, ziua de 4 februarie reprezintă Ziua Mondială de Luptă Împotriva Cancerului.

 

Cu această ocazie, Personal Genetics oferă astăzi, 4 februarie 2021, zece consulturi genetice gratuite celor care au nevoie. Acesta este modul nostru de a ajuta în lupta împotriva cancerului, de a evidenția cât de importantă este genetica și testele genetice în diagnosticarea si tratamentul cancerului.

 

Între 30 și 50% dintre cancere pot fi prevenite prin evitarea riscurilor și implementarea strategiilor de prevenție existente.

În România, cancerele care au o incidență crescută sunt cancerul de plămân, cancerul colorectal, cancerul de sân și de prostată. 

Pentru a reduce considerabil incidența crescută, trebuie să depistăm boala încă de la început sau chiar în predispoziții. În acest caz, este nevoie de o informare corectă și precisă asupra testelor genetice.

 

Termeni și condiții: 

Cele 10 consultații genetice online se vor acorda în ordine cronologică, primilor 10 pacienți care vor suna astăzi după ce anunțăm pe Facebook. Programarea la consultul gratuit se va face atunci când pacienții transmit codul scris pe Facebook.

Valabilitate ofertă: 4 februarie (10:30-17:00) în limita celor 10 consulturi genetice oferite.

Perioada în care se poate programa consultul genetic este 5-28 februarie în cadrul programului de lucru al centrului (L-V 8:30-17:00), în funcție de disponibilitate.

Consultul genetic online se va desfașura cu unul dintre medicii noștri geneticieni: Dr. Monica Zeleniuc și Dr. Anca Neacșu