Program : Luni - Vineri, 8:30 - 17:00

EMAIL

office@personalgenetics.ro

Call Now

0799 010 176

Politica de confidentialitate - Personal Genetics

Politica de confidențialitate a SC Personal Genetics SRL

Politica de confidențialitate are drept scop furnizarea de informații cu privire la colectarea, utilizarea și divulgarea către terți a datelor cu caracter personal de către Personal Genetics SRL, o societate romana, cu sediul social in strada Frumoasa, nr.4, sector 1, etj.3, București,  România, înregistrată la Registrul Comerțului în conformitate cu J40/731/2005, cod unic de înregistrare 17124984 (denumită în continuare „Personal Genetics„).

Confidențialitatea dvs. este foarte importantă pentru noi. Prin urmare, ne străduim să vă procesăm datele cu caracter personal în conformitate cu principiile stabilite în legislația privind protecția datelor aplicabilă în România, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46 / CE („GDPR„). Datele cu caracter personal reprezintă orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă, iar o persoană identificabilă este acea persoană care poate fi identificată direct sau indirect, în special prin referire la un număr de identificare sau la unul sau mai mulți factori specifici fizici, psihologici, mentali, identitate economică, culturală sau socială.

Această politică de confidențialitate se referă la datele cu caracter personal ale clienților  (pacientilor), furnizorilor, partenerilor noștri de afaceri,  altor persoane care ne contactează și care ne vizitează și ale reprezentanților acestora, potențiali colaboratori și colaboratori și se aplică datelor colectate prin intermediul site-ului nostru web, www. personalgenetics.ro, precum și tuturor celorlaltor date cu caracter personal pe care le colectăm prin e-mail, formular de contact, sau a altor variante off-line (declaratie de eliberare a rezultatelor, procesul verbal de primire/eliberare proba, etc, fara a ne limita la acestea). Această politică de confidențialitate descrie:

 • categoriile de date cu caracter personal pe care le colectăm și procesăm;
 • scopurile pentru care colectăm și folosim datele dvs. cu caracter personal;
 • motivele de prelucrare pentru astfel de scopuri;
 • durata procesării acestor date;
 • drepturile dumneavoastră în calitate de persoane vizate și modul în care le puteți exercita;
 • cui îi putem dezvălui datele cu caracter personal.

I. Categorii De Date Cu Caracter Personal; Scopul Și Temeiul Procesarii

În contextul interacțiunii dvs. cu Personal Genetics, dvs. ca persoană fizică, puteți face obiectul activităților de prelucrare a datelor pe care le efectuăm. Va informam că folosim datele dvs. cu caracter personal în următoarele cazuri:

 1. Dacă sunteți client (pacient) sau potențial client (pacient) al Personal Genetics:
 1. Scopurile prelucrarii sunt:
 1. Furnizarea de servicii solicitate de la noi

Folosim datele dvs. cu caracter personal relevante pentru a pregăti și a furniza serviciile care ne sunt solicitate. De exemplu, în furnizarea de servicii către dvs., este posibil să ne bazăm pe datele dvs. cu caracter personal pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale.

Ne intemeiem în acest caz pe îndeplinirea contractului (in sens larg) ca temei al procesarii.

1.1.2. Comunicarea cu dvs.

Utilizăm datele de contact pentru a comunica cu dvs. în legătură cu solicitările dvs. Ne bazăm în acest caz și pe îndeplinirea contractului (in sens larg) ca motiv al procesarii.

1.1.3 Prelucrarea datelor ca obligație impusă de lege

Putem prelua unele dintre datele dvs. în contextul furnizării serviciilor bazate pe obligații impuse de lege (de exemplu, obligația de a respecta legile fiscale). În acest caz, temeiul prelucrarii este indeplinirea unei obligații legale.

1.2. Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dvs. sunt:

Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dvs. sunt:

a) date cu caracter personal: numele dvs., adresa de e-mail, telefonul, adresa dvs. si CNP.

b) categorii speciale de date cu caracter personal (date privind sanatatea si date genetice)

In calitatea dvs. de client (pacient) al Personal Genetics putem sa detinem informatii legate de starea dumneavoastra de sanatate, date care reprezinta, conform GDPR, o categorie speciala de date cu caracter personal, in sensul ca acestea trebuie gestionate cu o si mai mare atentie. Categoriile speciale de date cu caracter personal pe care le detinem despre dumneavosatra pot include urmatoarele:

 • Detalii legate de starea dvs. de sanatate. Acest lucru poate include informatii despre ingrijirea medicala pe care ati primit-o de la furnizorii de servicii medicale (de ex. medici, spitale, clinici, etc.), inclusiv tratamentul administrat;
 • Detalii legate de serviciile pe care le-ati primit din partea noastra;
 • Detalii privind orice date genetice legate de dvs;
 • Date privind rezultatul analizelor dvs. medicale.

Confidentialitatea informatiilor dvs. cu caracter medical este foarte importanta pentru noi. In acest sens, luam toate masurile necesare pentru a preintampina accesul si utilizarea neautorizata a informatiilor privind starea dvs. de sanatate.

In orice caz, datele sunt furnizate, fie in mod direct de catre dumneavoastra fie de catre doctorul dumneavoastra, spitale sau alte clinici.

2. Dacă sunteți reprezentant sau persoană de contact a unui client sau potențial client (persoana juridica) al Personal Genetics

2.1.Scopurile prelucrarii sunt:

2.1.1. Furnizarea de servicii solicitate de la noi

Folosim datele dvs. cu caracter personal pentru a pregăti și a furniza serviciile solicitate. De exemplu, putem folosi datele cu caracter personal pentru a gestiona relația cu clientul pe care îl reprezentați. Ne bazăm în acest caz pe interesul legitim în furnizarea serviciilor noastre în funcție de domeniul nostru de activitate și de gestionarea relației cu clienții noștri.

2.1.2. Comunicarea cu dvs.

Utilizăm datele de contact pentru a comunica cu dvs. în legătură cu solicitările dvs. și cu orice alte aspecte relevante legate de colaborarea sau posibila colaborare dintre noi. Ne bazăm în acest caz și pe interesul legitim în furnizarea serviciilor noastre conform domeniului nostru de activitate.

2.1.3 Prelucrarea datelor ca obligație impusă de lege

Putem prelucra unele dintre datele dvs. în contextul furnizării serviciilor in baza unei obligatii legale, daca este cazul. În acest caz, temeiul prelucrarii este indeplinirea unei obligatii legale.

2.1.4 Trimiterea de newsletter-uri

Putem, de asemenea, să folosim datele dvs. de contact pentru a vă furniza în formă electronică newsletter-uri de specialitate despre serviciile noastre, precum și despre evenimentele si/sau conferintele organizate de noi sau de terte parti dar numai dacă v-ați abonat și, prin urmare, v-ați exprimat consimțământul expres pentru o astfel de prelucrare. Puteți oricând să vă retrageți consimțământul, exprimându-vă opțiunea de a nu primi newsletter-uri în viitor apasand „Dezabonați” atunci când primiți e-mailul respectiv sau sa ne scrieți la office@personalgenetics.ro.

2.2. Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dvs. sunt:

numele, poziția, e-mailul, telefonul, precum și alte date cu caracter personal furnizate catre Personal Genetics de obicei de către dvs., dacă este necesar pentru a îndeplini scopurile de mai sus.

În toate cazurile, datele pot fi furnizate fie direct de dvs., fie de către client/pacient.

 1. Dacă sunteți angajat sau alt colaborator al unui client Personal Genetics sau potențial client

3.1. Scopurile prelucrarii sunt:

3.1.1. Furnizarea de servicii solicitate de la noi

Folosim datele dvs. cu caracter personal relevante pentru a pregăti și a furniza serviciile care ne sunt solicitate. De exemplu, putem folosi datele cu caracter personal pentru a gestiona relația cu clientul pe care îl reprezentați. Ne bazăm în acest caz si pe interesul legitim în furnizarea serviciilor noastre conform domeniului nostru de activitate.

3.1.2. Comunicarea cu dvs.

Utilizăm datele de contact pentru a comunica cu dvs. în legătură cu solicitările dvs. și cu orice alte aspecte relevante legate de colaborarea sau posibila colaborare dintre noi. Ne bazăm în acest caz pe și interesul legitim în furnizarea serviciilor noastre conform domeniului nostru de activitate.

3.1.3 Prelucrarea datelor ca obligație impusă de lege

Putem prelucra unele dintre datele dvs. în contextul furnizării serviciilor bazate pe obligații impuse de lege, dacă este cazul. În acest caz, motivele pentru prelucrare sunt indeplinirea unei obligații legale.

3.1.4 Trimiterea de newsletter-uri

Putem, de asemenea, să folosim datele dvs. de contact pentru a vă furniza în formă electronică newletter-uri de specialitate despre serviciile noastre, precum și despre evenimentele si/sau conferintele organizate de noi sau de terte parti, dar numai dacă v-ați abonat și, prin urmare, v-ați exprimat consimțământul expres pentru o astfel de prelucrare. Puteți oricând să vă retrageți consimțământul, exprimându-vă opțiunea de a nu primi newslettere în viitor apasand „Dezabonați” atunci când primiți e-mailul respectiv sau sa ne scrieți la office@personalgenetics.ro.

3.2. Categoriile de date prelucrate în acest context sunt:

numele, poziția, e-mailul, telefonul, precum și alte date cu caracter personal furnizate Personal Genetics, de obicei de către dvs., dacă este necesar pentru a îndeplini scopurile de mai sus. În toate cazurile, datele sunt furnizate fie direct de dvs., fie de către client.

 1. Dacă sunteți partener de afaceri sau furnizor Personal Genetics

4.1. Scopurile prelucrarii sunt:

4.1.1. Întreținerea relației noastre contractuale cu dvs.

Folosim datele dvs. cu caracter personal relevante pentru a întreține relația noastră contractuală cu dvs. Ne bazăm în acest caz pe executarea contractului ca temei al procesarii.

4.1.2. Comunicarea cu dvs.

Utilizăm datele de contact pentru a comunica cu dvs. în legătură cu orice aspecte relevante legate de relatia noastra contractuala. Ne bazăm în acest caz și pe îndeplinirea contractului nostru ca temei al procesarii.

4.1.3. Prelucrarea datelor ca obligație impusă de lege

Putem prelucra unele dintre datele dvs. în contextul furnizării serviciilor bazate pe indeplinirea unei obligatii legale, dacă este cazul. În acest caz, temeiul prelucrarii este indeplinirea unei obligații legale.

4.2. Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dvs. sunt:

numele dvs., adresa de e-mail, telefonul, adresa dvs., precum și alte date cu caracter personal pe care ni le puteți furniza direct.

 1. Dacă sunteți reprezentant, persoană de contact, angajat sau alt colaborator al unui partener de afaceri Personal Genetics

5.1. Scopurile prelucrarii sunt:

5.1.1. Întreținerea relației noastre contractuale cu partenerul nostru de afaceri

Folosim datele dvs. cu caracter personal relevante pentru a întreține relația contractuală cu partenerul nostru de afaceri (inclusiv un furnizor). În acest caz, ne bazăm pe interesul legitim de a asigura că relația contractuală este gestionată în mod corespunzător.

5.1.2. Comunicarea cu dvs.

Utilizăm datele de contact pentru a comunica cu dvs. în legătură cu orice aspecte relevante legate de relatia de parteneriat. În acest caz, ne bazăm pe interesul legitim de a asigura că relația contractuală este gestionată în mod corespunzător.

5.1.3. Prelucrarea datelor ca obligație impusă de lege

Putem prelucra unele dintre datele dvs. în contextul furnizării serviciilor noastre avand ca temei indeplinirea unei obligatii legale. În acest caz, temeiul prelucrarii este indeplinirea unei obligații legale.

5.2. Categoriile de date prelucrate în acest context sunt:

numele, poziția, e-mailul, telefonul, adresa, precum și alte date cu caracter personal furnizate catre Personal Genetics, de obicei de către dvs., dacă este necesar pentru a îndeplini scopurile de mai sus.

În toate cazurile, datele pot fi furnizate fie direct de dvs., fie de către partenerul de afaceri.

Dacă aplicați pentru un job:

Folosim datele cu caracter personal conținute în CV-urile pe care le primim pentru a evalua calificările solicitanților pentru o poziție în cadrul Personal Genetics. Ne intemeiem in acest caz pe efectuarea demersurilor efectuate cu scopul încheierii și executării unui contract.

Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dvs. sunt numele dvs., adresa de e-mail, telefonul, adresa, datele cu caracter personal incluse în CV-uri, detalii despre educație și formare, calificările profesionale, precum și alte date cu caracter personal pe care le puteți furniza direct.

 1. Dacă sunteți vizitator al sediului nostru:

Utilizam datele dvs. cu caracter personal pentru a asigura securitatea spațiilor, a bunurilor și a personalului nostru.

In acest scop am instalat camere care sunt situate la un loc vizibil si sunt insotite de pictograme. Camerele au fost amplasate astfel incat sa minimizeze impactul asupra intimitatii individuale si efectuam evaluari periodice pentru a ne asigura ca utilizarea acestora ramane justificata.

Imaginile inregistrate vor fi pastrate atat timp cat este necesar pentru ca un incident sa poata fi descoperit si ca incidentul sa poata fi investigat. Avand in vederea acest lucru, toate inregistrarile sunt sterse dupa expirarea unui termen de o luna.

Cu exceptia autoritatilor competente, imaginile nu vor fi furnizate catre terte parti.

În acest caz, procesarea datelor are ca temei interesul legitim al Personal Genetics, și anume protecția acestor spații, bunuri și persoane.

Categoriile de date prelucrate în acest context sunt numele dvs., imagini (obtinute conform celor mentionate mai sus) precum și alte date cu caracter personal pe care ni le puteți furniza direct.

 1. Dacă sunteți vizitator al site-ului nostru web:

Folosim datele cu caracter personal pe care le colectăm de la dvs. când vizitați site-ul nostru de internet, www.personalgenetics.ro, pentru a procesa și a răspunde întrebărilor dvs. transmise prin intermediul site-ului nostru, precum și pentru a trimite newsletter-urile la care v-ați abonat în timp ce vizitați site-ul nostru.

Ne bazăm această activitate de prelucrare a datelor pe interesul nostru legitim de a furniza informațiile solicitate în legătură cu activitatea si serviciile noastre. Categoriile de date prelucrate în acest context sunt numele dvs., adresa de e-mail și numărul de telefon.

Utilizăm Google Analytics pentru a analiza informațiile colectate de la vizitatorii site-ului indiferent daca si-au creat un cont sau nu. Aceste informații permit companiei Personal Genetics să înțeleagă mai bine utilizatorii site-ului și modul în care îl utilizează. Nicio informatie de identificare personala este inclusa in acest tip de raportare.

II. Punerea la dispoziție a datelor cu caracter personal

Atunci când datele sunt solicitate direct de la dvs., Personal Genetics vă solicită să furnizați toate categoriile de date cu caracter personal pe care le solicităm în scopurile menționate anterior, deoarece altfel nu vom putea să ne desfășurăm activitatea (inclusiv, printre altele, să vă oferim servicii in domeniul medical).

Dacă furnizați Personal Genetics datele cu caracter personal ale altor persoane fizice, vă rugăm să le comunicați înainte de această dezvăluire modalitatea în care Personal Genetics intenționează să proceseze datele cu caracter personal, așa cum este descris în această politică de confidențialitate.

III. Dezvăluirea datelor dvs. Cu caracter personal

Deși, de regulă, nu vom dezvălui datele dvs. cu caracter personal unor terțe părți, putem:

 • dacă este necesar, transfera datele dvs., prin divulgarea sau furnizarea accesului la distanță, numai prin aplicații securizate, unor terțe părți, cum ar fi partenerii comerciali ai Personal Genetics, care acționează în calitate de procesatori de date pentru și în numele Personal Genetics (de exemplu, pentru asistenta legala și fiananciara, furnizori sau prestatori de servicii care oferă asistență la expediere, furnizori IT), cu care Personal Genetics a încheiat acordurile contractuale necesare, cerute de reglementările UE și de reglementările naționale. Vom transfera datele unor terțe părți exclusiv în măsura necesară pentru a servi scopurile de procesare aplicabile pentru care datele dvs. sunt colectate și prelucrate.
 • dezvălui datele pentru a ne conforma legii sau ca răspuns la o cerere din partea unei instanțe sau a unei alte autorități legale, cum ar fi un mandat sau o citație. Personal Genetics ar putea, de asemenea, să împărtășească informațiile cu bună-credință în cazul în care considerăm că este necesar să prevenim sau să gestionăm fraude sau să protejăm Personal Genetics.
 • dacă este necesar, să dezvăluie date cu caracter personal relevante autorităților competente, în contextul furnizării serviciilor pe care le-ați solicitat de la noi.

IV. Durata procesării

Intenționăm să păstrăm datele dvs. cu caracter personal pe durata contractului încheiat cu dvs., precum și după aceea, în conformitate cu politicile noastre interne și cu obligațiile legale care ne revin.

În cazul în care datele nu sunt colectate în contextul unui acord, astfel de date vor fi păstrate atât timp cât este necesar pentru atingerea scopului colectării datelor preconizate sau a oricărei alte perioade mai lungi impuse de lege, un regulament de păstrare a înregistrărilor sau de autoritățile publice.

Imediat după încheierea perioadei de arhivare aplicabile, datele trebuie să fie:

 • șterse sau distruse în siguranță; sau
 • transferate într-o arhivă (cu excepția cazului în care acest lucru este interzis prin lege sau prin regulamentul privind păstrarea înregistrărilor).

Datele cu caracter personal colectate și utilizate pentru abonarea la newsletter-ul nostru vor fi șterse imediat dacă vă dezabonați de la serviciul nostru de newsletter.

V. Drepturile dumneavoastră

În calitate de persoane vizate, GDPR vă oferă o serie de drepturi, inclusiv:

 • dreptul de accesare  – vă permite să obțineți confirmarea că datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate de noi și, în cazul unui răspuns afirmativ, detaliile relevante ale acestor activități de prelucrare;
 • dreptul de rectificare – vă permite rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în cazul în care acestea sunt inexacte;
 • dreptul de ștergere – vă permite să obțineți ștergerea datelor dvs. cu caracter personal în anumite cazuri (de exemplu, dacă datele nu mai sunt necesare în legătură cu scopurile pentru care au fost colectate sau v-ati retras consimtamantul atunci cand prelucrarea avea ca temei consimtamantul dvs. sau datele au fost prelucrate ilegal);
 • dreptul de restricționare – vă permite să obțineți restricționarea procesării datelor dvs. cu caracter personal în anumite cazuri (de exemplu, atunci când contestați exactitatea datelor dvs. cu caracter personal, pentru o perioadă care ne permite să verificăm o astfel de exactitate);
 • dreptul de a vă opune – vă permite să vă opuneți prelucrării în continuare a datelor dvs. cu caracter personal în condițiile și limitele stabilite de lege;
 • dreptul la portabilitatea datelor – vă permite să primiți datele cu caracter personal referitoare la dvs., pe care ni le-ați furnizat, într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și care poate fi citit în mod automat sau să transmiteți aceste date unui alt controlor de date.

Suntem bucuroși să asigurăm exercitarea acestor drepturi.

Puteți să vă exercitați în mod liber și în orice moment drepturile dvs. menționate mai sus și să aflați mai multe despre aceste drepturi, depunând la noi, în calitate de operator, o solicitare scrisă la SC Personal Genetics SRL, strada Frumoasa, nr.4, etj.3, sector 1, Bucuresti sau prin e-mail la adresa office@personalgenetics.ro.

De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de protecție a datelor.

Vă încurajăm să ne contactați imediat dacă considerați că datele dvs. cu caracter personal au fost furnizate fără consimțământ. Ne angajăm să tratăm întotdeauna cererile dvs. cu cea mai mare atenție și să adresăm întrebările pe care le aveți în cel mai scurt timp posibil.

VI. Securitate

Ca parte a administrării site-ului nostru, am luat măsuri tehnice și organizatorice pentru a asigura un nivel de securitate corespunzător riscurilor prezentate prin prelucrare, în special din cauza utilizării incorecte sau a distrugerii, pierderii, alterării, dezvăluirii, achiziționarea sau accesul, manipularea intenționată sau accidentală, accesul terților, ștergerea și modificarea.

Veți fi notificat cu privire la o încălcare a securității datelor, într-un interval rezonabil de timp după descoperirea unei astfel de încălcări, cu excepția cazului în care un funcționar competent determină că notificarea ar împiedica o investigație penală sau ar aduce prejudicii securității naționale. În acest caz, notificarea va fi întârziată conform instrucțiunilor funcționarului competent. Vom răspunde cu promptitudine la solicitările dumneavoastră referitoare la o astfel de încălcare a securității datelor.

VII. Modificări

Această politică de confidențialitate intră în vigoare începând cu 25 mai, 2018.

Această politică de confidențialitate poate fi actualizată. Când vom face acest lucru, vom posta aceste modificări pe site-ul nostru, astfel încât să aveți întotdeauna acces la detalii despre informațiile pe care le colectăm, cum și în ce circumstanțe le utilizăm și dacă este cazul, le dezvăluim. Orice astfel de modificare, materială sau de altă natură, va intra în vigoare de la publicarea noii versiuni pe site-ul nostru.

Dacă, în orice moment, decidem să folosim datele cu caracter personal într-o manieră diferită de cea declarată în momentul colectării lor, vă vom notifica prin e-mail. Veți avea posibilitatea de a alege dacă putem sau nu să vă folosim datele în acest mod diferit. În caz contrar, dacă este posibil, vom utiliza datele în conformitate cu Politica de confidențialitate conform căreia datele au fost colectate.

VIII. Alte site-uri web

Site-ul nostru conține linkuri către alte site-uri web. Această politică de confidențialitate se aplică numai în cazul acestui site, astfel încât, atunci când vă conectați la alte site-uri web, trebuie să citiți propriile politici de confidențialitate.

IX. Informații de contact

Dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la modul în care procesăm informațiile dvs. cu caracter personal sau dacă doriți să vă exercitați oricare dintre drepturile dvs. în conformitate cu această politică, vă rugăm să ne trimiteți o solicitare scrisă, folosind următoarele date de contact: Georgiana Minca, georgiana.minca@personalgenetics.ro, tel: 021 311 0776

Ne vom asigura că sunt luate măsurile adecvate pentru a răspunde solicitării dvs. fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în termen de 30 (treizeci) de zile de la primirea cererii. Informațiile vor fi furnizate pe cale electronică, dacă este posibil, cu excepția cazului în care solicitați în mod expres transmiterea în scris.