Program : Luni - Vineri, 8:30 - 17:00. 30 noiembrie -1 decembrie liber

EMAIL

office@personalgenetics.ro

Call Now

0799 010 176

Board stiintific - Personal Genetics

La Centrul de Genetica Medicala Personal Genetics ne propunem sa facem cunoscut rolul pe care il au genele si sa oferim suport medicilor in luarea deciziilor, in scopul imbunatatirii calitatii vietii pacientilor.

Cu ajutorul celor mai valorosi profesionisti, medici geneticieni, biologi, din Bucuresti si din tara, dam noi valente modului in care pacientii sunt diagnosticati, tratati si monitorizati, marcand intrarea intr-o noua era, cea a medicinei personalizate.

Tehnologia de laborator de ultima generatie va asigura pe dumneavoastra si pe medicul dumneavoastra ca informatiile genetice furnizate sunt relevante, corect analizate si usor de interpretat.

Analizele se efectueaza in laboratorul Personal Genetics din Bucuresti. Rezultatele analizelor sunt tratate cu maxima confidentialitate.

La Personal Genetics o echipa multidisciplinara de specialisti va sta la dispozitie pentru a monitoriza starea dumnevoastra de sanatate in contextul afectiunii genetice.

  • Prof. Univ. Dr. Stefan N. Constantinescu, Coordonatorul Unitatii SIGN (Signal Transduction and Molecular Hematology), de Duve Institute, Université catholique de Louvain, Membru al Ludwig Institute for Cancer Research (Brussels), Membru asociat al Academiei Regale de Medicina a Belgiei, Membru titular al Academiei de Stiinte Medicale, Romania – Presedinte 
  • Conf. Univ. Dr. Horia Bumbea, medic primar hematologie, Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila”, Bucuresti, Clinica de Hematologie a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti – membru onorific bord stiintific
board2