Program : Luni - Vineri, 8:30 - 17:00. 30 noiembrie -1 decembrie liber

EMAIL

office@personalgenetics.ro

Call Now

0799 010 176

TERMENI SI CONDITII - Personal Genetics

Definirea noțiunilor utilizate

Site-urile sunt portale web de prezentare a serviciilor oferite si au drept scop facilitarea accesului persoanelor interesate de serviciile Personal Genetics la informatiile referitoare la acestea.

Prezentul document isi propune sa prezinte Termenii si Conditiile de utilizare a acestui website.

DACA NU SUNTETI DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE, NU FOLOSITI ACEST WEBSITE.

Drepturile de autor

Continutul website-ului https://personalgenetics.ro/ este proprietatea exclusiva a Personal Genetics. Personal Genetics detine toate drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv drepturile asupra bazelor de date) privind marcile comerciale, marcile de servicii, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site, in lipsa de stipulatie contrara, drepturile fiind protejate de legislatia romana in vigoare.

Informatii despre serviciile oferite

Informatiile prezentate pe site nu reprezinta sfaturi, recomandari medicale, consiliere in domeniul medical sau in oricare alt domeniu. Informatia care se regaseste pe acest site are caracter pur informativ.

In cazul in care aveti nevoie de astfel de sfaturi si recomandari, va incurajam sa apelati la un specialist competent din cadrul centrului medical prin efectuarea unei programari. In acest sens, pentru a raspunde intrebarilor utilizatorilor, poate fi necesara furnizarea de informatii cu caracter personal, cum ar fi e-mail-ul si numarul de telefon. Pentru detalii privind politica de confidentialitate si protectia datelor cu caracter personal va rugam sa accesati pagina https://personalgenetics.ro/politica-de-confidentialitate/.

Acest site utilizeaza tehnologii care permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre utilizator cu scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor asigurate de catre Personal Genetics: adresa de internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, si informatii despre traficul realizat pe site-ul nostru.

Informatii complete privind politica Personal Genetics privind utilizarea cookie urilor regasiti accesand pagina https://personalgenetics.ro/politica-privind-fisierele-cookies/

Legislatia aplicabila

Termenii si conditiile de utilizare a prezentului website sunt guvernate de dispoziţiile legilor române. Orice litigiu privind  utilizarea www.personalgenetics.ro se rezolvă pe cale amiabilă, iar în cazul în care acest lucru nu este posibil, acestea se vor soluționa de către instanțele judecătorești competente. Funcționarea si utilizarea www.personalgenetics.ro se supun legilor române în vigoare.

Lipsa garantiilor

Personal Genetics ne rezervam dreptul de a aduce schimbări website-ului nostru, politicilor și condițiilor de utilizare în orice moment. Continutul integral al acestui website este oferit “CA ATARE” iar Personal Genetics nu ofera nicio garantie de niciun fel, fie aceasta expresa sau implicita cu privire la: securitatea si functionalitatea website ului, a continutului acestuia, eventualele erori de functionare si remedierea acestora si/sau orice alte garantii ce privesc website ul si continutul acestuia.

Utilizatorii acestui website au obligatia de a respect  oricare si toate astfel de revizuiri.

Incalcarea Termenilor si Conditiilor de utilizare

Personal Genetics interzice in mod expres utilizarea acestui website pentru a posta sau transmite orice fel de material ilegal, de amenintare, fals, inselator, abuziv, de hartuire, defaimator, scandalos, incendiar, profan sau orice alt material care ar putea constitui sau incuraja un comportament care ar putea fi considerat criminal, poate da nastere responsabilitatii civile sau incalca orice lege. Prin utilizarea acestui website, sunteti de acord in mod expres ca Personal Genetics, la alegerea sa, sa inceteze sau sa intrerupa utilizarea de catre utilizatorii a caror actiune conduc la nerespectarea Termenilor si Conditiilor de Utilizare. Din momentul suspendarii sau incetarii respective, utilizatorii aflati intr-o astfel de situatie au urmatoarele obligatii: (a) sa inceteze utilizarea website-ului si (b) sa distruga orice copii facute dupa orice parte a continutului sau.

Limitarea raspunderii

Personal Genetics nu este si nu va fi legal responsabil in niciun caz si pentru nicio inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate in site. Personal Genetics, in calitate de titular al drepturilor de autor cu privire la prezentul site si continutul acestuia, isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment, portiuni ale continutului site-ului.

Pentru a afla informatii detaliate si complete despre serviciile puse la dispozitie de Personal Genetics, puteti sa va adresati resprezentantilor acestora fie telefonic, fie in scris, utilizand datele de contact puse la dispozitie, la sectiunile de contact dedicate.

In mod expres, utilizatorii site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere Personal Genetics pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a site-ului.

Pentru cazuri de forta majora si/sau caz fortuit Personal Genetics si/sau operatorii, directorii, angajatii si reprezentantii sai, este/sunt exonerate/i total de orice raspundere. Cazurile de forta majora si/sau caz fortuit includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al Personal Genetics, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele site-ului, erorile de operare etc. Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure Personal Genetics si/sau pe operatorii, directorii, angajatii si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a utilizatorilor in legatura cu utilizarea site-ului https://personalgenetics.ro/

Personal Genetics isi rezerva dreptul de a elimina in orice moment orice conexiune sau program afiliat. Personal Genetics nu garanteaza un acces neintrerupt sau lipsit de probleme la acest site web.

Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar Personal Genetics nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin intermediul acestor site-uri.

Sugestii si reclamatii

Reclamatiile sau orice fel de sesizari ori sugestii referitoare la modalitatea de accesare a site-ului Personal Genetics sunt luate in considerare numai in baza unei adrese scrise din partea vizitatorilor, transmisa in format electronic, completand formularul pus la dispozitie pe pagina https://personalgenetics.ro/contact/ sau trimise catre adresa contact@personalgenetics.ro.

O reclamatie depusa in mod corespunzator cuprinde datele de identificare ale persoanei (prenume si nume) precum si o descriere a problemei ce face obiectul reclamatiei. Totodata, reclamatia va trebui sa cuprinda cel putin doua dintre urmatoarele date de contact: adresa, numar de telefon, numar de fax si adresa de e-mail.

Dupa primirea reclamatiei Personal Gentics, se angajeaza ca, in termen de maxim 30 de zile de la data primirii acesteia, sa trimita un raspuns scris prin una dintre modalitatile de comunicare furnizate conform prevederilor de mai sus.