Opening Hours : Luni - Vineri, 8:30 - 17:00.

EMAIL

office@personalgenetics.ro

Call Now

021 311 0776 - 021 9179

Personal Genetics a sustinut Congresul National de Boli Infectioase - Personal Genetics

In perioada 26-29 septembrie a.c. s-a desfasurat in Bucuresti cel de-a XI-lea Congres National de Boli Infectioase avand ca tema centrala orientarile actuale in domeniul bolilor infectioase acute transmisibile. La manifestare au participat atat medici infectionisti, cat si medici epidemiologi, medici de familie, medici pediatri, medici ginecologi sau medici internisti.

 

Lucrarile au fost deschise de catre prof. dr. Ludovic Paun, Presedintele Societatii Nationale de Boli Infectioase din Romania.  Acad. prof. dr. Mircea Ifrim de la Academia de Stiinte Medicale a subliniat importanta acestei specialitati medicale in contextul socio-economic actual, mentionand ca problematica bolilor infectioase este o prioritate strategica a Romaniei.

 

Prezent la deschidere a fost si acad. prof. dr. Constantin Ionescu Targoviste care a explicat ca bolile infectioase au capatat o alta turnura in epoca moderna, declarand ca „s-a modificat si paleta epidemiologica, astfel ca lucrurile risca sa iasa de sub control”.

 

Potrivit prof. dr. Emanoil Ceausu, directorul medical al Spitalului de Boli Infectioase si Tropicale „Dr. Victor Babes”, congresul  a adus noutati in ceea ce priveste infectiile respiratorii, infectiile cronice cu virusul hepatitic B si C, infectiile produse prin vectori, ca in cazul bolii Lyme.

 

Personal Genetics s-a alaturat acestui eveniment in calitate de sponsor si le multumeste tuturor celor care i-au vizitat standul si care si-au manifestat interesul pentru activitatea pe care o desfasoara.

 

Pentru informatii suplimentare va rugam contactati Mihaela Stoica – Coordonator Marketing Personal Genetics la tel: 0742 019 028 sau e-mail: mihaela.stoica@personalgenetics.ro.