Opening Hours : Luni - Vineri, 8:30 - 17:00.

EMAIL

office@personalgenetics.ro

Call Now

021 311 0776 - 021 9179

Personal Genetics partener al Conferintei Nationale de Management Medical Modern – Asigurari de Sanatate - Personal Genetics

Peste 150 de specialisti au participat la cea de-a XXIV-a editie a Conferintei  Nationale de Management Medical Modern – Asigurari de Sanatate, organizata de Oameni si Companii in perioada 28 – 30 septembrie 2012, la Poiana Brasov. Agenda evenimentului avand ca tematica generala „Finantarea sistemului de sanatate – Asigurarile de sanatate” a reunit reprezentanti ai Ministerului Sanatatii, manageri de institutii publice si private din domeniul medical, reprezentanti ai autoritatilor de sanatate la nivel local si reprezentanti ai asociatiilor medicale interne.

Personal Genetics, prin prezentarea sustinuta de catre doamna Dr. Bogdanka Militescu, a subliniat importanta medicine personalizate in contextul sistemelelor de sanatate din Europa si SUA, precum si rolul pe care acesta ar trebui sa-l joace si in medicina romaneasca.

“As vrea sa punctez doar cateva dintre beneficiile si implicatiile medicinei personalizata asa cum reies dintr-un studiu publicat de The Personalized Medicine Coalition (PMC): daca femeile diagnosticate cu cancer de san ar efectua un test genetic inainte de a incepe tratamentul, s-ar face cu 34%  mai putina chimioterapie; peste  17,000 de accidente vasculare cerebrale ar putea fi prevenite anual, daca un test genetic s-ar folosi pentru a doza corespunzator tratamentul cu anticoagulante; s-ar economisi anual de catre sistemul de sanatate 604,000,000$ daca pacientii cu cancer colorectal metastazic ar face inainte de tratament testarea genei KRAS.” a declarat doamna Dr. Bogdanka Militescu, Director General Personal Genetics.

Despre Personal Genetics

Personal Genetics este un centru de genetica medicala umana infiintat in anul 2011, care furnizeaza clientilor sai informatii genetice intr-o maniera responsabila din punct de vedere medical si etic.

Laboratorul de genetica medicala din cadrul Personal Genetics asigura prin activitatea echipei sale de specialisti, a liniei tehnologice si a facilitatilor de care dispune, un diagnostic genetic avansat si responsabil, acoperind patologii diverse: ginecologice, pediatrice, oncologice, hematologice, neurologice, oftalmologice, endocrinologice.

Pentru informatii suplimentare va rugam contactati Mihaela Stoica – Coordonator Marketing Personal Genetics la tel: 0742 019 028 sau e-mail: mihaela.stoica@personalgenetics.ro .