Opening Hours : Luni - Vineri, 8:30 - 17:00.

EMAIL

office@personalgenetics.ro

Call Now

021 311 0776 - 021 9179

Personal Genetics participa la programele externe de control de calitate organizate de RfB - Germania - Personal Genetics

Personal Genetics a participat cu succes la schemele de control extern de calitate in biologie moleculara organizate de Referenzinstitut für Bioanalytik (RfB), Bonn, Germania. Testele validate au fost: detectia mutatiei G1691A in gena factorului V (Leiden), detectia mutatiei G20210A in gena factorului II, detectia mutatiilor in gena MTHFR, detectia mutatiilor in gena PAI si detectia mutatiilor din gena K-RAS – codonii 12 si 13.

RfB este un organism de referinta in programele de control extern de calitate ce isi desfasoara activitatea in conformitatea cu liniile directoare ale Asociatiei Federatiei Medicale Germane. RfB este conectat la activitatile de standardizare internationale si este reprezentat de membrii comisiei sale stiintifice in numeroase comitete nationale si internationale (IFCC, DIN / CEN / ISO).

Asigurarea unui standard inalt de calitate prin monitorizarea permanenta a laboratorului nostru face parte din misiunea pe care Personal Genetics si-a asumat-o.