Opening Hours : Luni - Vineri, 8:30 - 17:00.

EMAIL

office@personalgenetics.ro

Call Now

021 311 0776 - 021 9179

Personal Genetics prezent la Conferinta Nationala de Genetica Medicala - Personal Genetics

Conferinta Nationala de Genetica Medicala, manifestare anuala organizata de Societatea Romana de Genetica Medicala, a avut loc in perioada 4-11 octombrie 2012 la Iasi si s-a bucurat de participarea mai multor categorii de specialisti: medici de laborator, geneticieni, obstetricieni, pediatri, endocrinologi, neurologi, gastroenterologi, diabetologi, hematologi, medici de familie, specialisti in sanatate publica si medicina legala etc.

 

Personal Genetics, in calitate de sponsor, a sprijinit Societatea Romana de Genetica Medicala in organizarea acestui eveniment. “Acest parteneriat sustine strategia companiei noastre de a a valoriza impactul pe care genetica il are in medicina secolului XXI la nivel mondial si pe care il poate avea si in medicina romaneasca, promovand ultimele descoperiri, cercetari si inovatii stiintifice si tehnologice”, a declarat d-na. dr. Bogdanka Militescu – Director General Personal Genetics.

 

Conferinta a avut o tematica generala si a acoperit toate domeniile geneticii medicale si umane: genetica clinica si dismorfologie, citogenetica, boli monogenice, boli metabolice, defecte de dezvoltare si sindroame malformative, fetopatologie, genetica moleculara, medicina genomica, sfatul genetic, etica si bioetica, genetica populatiilor si epidemiologia genetica, tratamentul bolilor genetice, genetica reproducerii, genetica endocrinologica, genetica cancerului, imunogenetica, farmacogenetica, genetica psihiatrica, neurogenetica, servicii de genetica,  invatamantul genetic,  educatia genetica, terminologie genetica.

 

Despre Personal Genetics

Personal Genetics este un centru de genetica medicala umana infiintat in anul 2011, care furnizeaza clientilor sai informatii genetice intr-o maniera responsabila din punct de vedere medical si etic.

Laboratorul de genetica medicala din cadrul Personal Genetics asigura prin activitatea echipei sale de specialisti, a liniei tehnologice si a facilitatilor de care dispune, un diagnostic genetic avansat si responsabil, acoperind patologii diverse: ginecologice, pediatrice, oncologice, hematologice, neurologice, oftalmologice, endocrinologice.

Pentru informatii suplimentare va rugam contactati Mihaela Stoica – Coordonator Marketing Personal Genetics la tel: 0742 019 028 sau e-mail: mihaela.stoica@personalgenetics.ro .